Hvis du allerede har en Saphe-alarm med Premium-abonnement og ønsker å bytte til Saphe T, kan du oppgradere abonnementet ditt til Premium+. Her kan du lese hva som skjer når du bytter, og hvordan du gjør det.
Fra Drive Pro til Saphe T
Saphe T er den nyeste generasjonen av Saphe-trafikkalarmer. Den har alle funksjonene fra Saphe Drive Pro, altså varsler om fartskontroller, farer og ulykker, utrykning samt fartsgrenser. I tillegg har den bedre maskinvare, berøringsskjerm og lengre batteritid med PowerDock.
Saphe T fungerer kun med et Premium+-abonnement.
Hva skjer med Premium-abonnementet mitt?
Når du bytter fra Premium til Premium+, blir Premium-abonnementet ditt automatisk sagt opp, og Premium+ blir aktivert i stedet. Du har altså ikke to aktive abonnementer samtidig.
Du kan bare bytte ett abonnement om gangen. Hvis du har flere abonnementer på kontoen din, blir bare abonnementet du velger, sagt opp og gjort om til Premium+. De andre fortsetter som før, til du velger å oppgradere dem.
Hva skjer med bindingstiden min?
Bindingstiden starter på nytt. Den regnes alltid fra datoen du kjøper Premium+.
Overføring av forhåndsbetalt verdi
Hvis du har betalt for Premium-abonnementet ditt på forhånd, kan du overføre det du har igjen, til Premium+. Da mister du ikke det du allerede har betalt for.
Viktig: Du må være logget inn på kontoen Premium-abonnementet ditt er knyttet til. Ellers får du ikke mulighet til å overføre.
Slik beregner vi den nye perioden din
Akkurat nå betaler du 49 NOK/md. eller 490 NOK/år for Premium. Fremover blir prisen 69 NOK/md. eller 800 NOK/år for Premium+. Fordi Premium+ koster mer per dag, får du overført færre dager enn du har igjen på Premium-abonnementet ditt.
Eksempel: fra Premium til Premium+
| Gjenstående på Premium | Overføres til Premium+ |
| 2 måneder | ca. 1 måned og 7 dager |
| 6 måneder | ca. 3 måneder og 28 dager |
| 12 måneder | ca. 7 måneder og 25 dager |
Slik bytter du i Saphe Link-appen
- Åpne Saphe Link-appen
- Trykk på «Meny»
- Trykk på «Abonnement»
- Velg «Nytt abonnement»
- Trykk på «Lås opp enhet»
- Velg enheten du vil låse opp, og trykk på «lås opp enhet»
- Trykk på «Kjøp nytt abonnement»
- Voucher «Hopp over»
- Velg betalingsfrekvens
- Trykk på «Bekreft kjøp»
- Trykk på «Velg og gjennomfør betaling»
- Tilbake i Saphe Link-appen – «fortsett»
- Overfør abonnement. «Gå til overføring»
- Velg abonnementet det skal overføres til, ved å trykke på «neste»
- Velg abonnementet det skal overføres fra, med «velg»
- Trykk på «bekreft overføring»
- Trykk igjen på «bekreft overføring»
- Trykk på «fortsett»
Kommentarer
0 kommentarer
Artikkelen er stengt for kommentarer.